5 X Leuke koffiespots in Eindhoven

5 X Leuke koffiespots in Eindhoven

But first coffee. Gewoon omdat zo'n bakkie je goed doet in de ochtend. En eigenlijk op ieder ander moment van de dag. Met een scheutje melk of een toef schuim. Met volle melk of havermelk. Het liefst ergens op een fijn terras of gezellige hotspot. In Eindhoven hebben we deze fijne koffiespots voor je verzameld. Met als resultaat een heerlijk lijstje vol leuke koffieplekjes hartje stad en daarbuiten. Pak 'm erbij en je bent verzekerd van een lekker bakkie pleur!

Op zoek naar een gezellige plek in Eindhoven om te genieten van een goede cappuccino en een smakelijke lunch? Wij hebben verschillende hotspots voor je op een rijtje gezet die je zeker niet mag missen. Van goede koffie tot heerlijke gebakjes en een fijne lunchkaart. En niet alleen dat, deze plekjes zijn ook nog eens helemaal gezellig ingericht en dus blijf je er graag even hangen voor een bakkie of twee. 5 X Leuke koffiespots in Eindhoven it is! 

Koffiehuisje Eindhoven

In de buurt van Strijp-S in Eindhoven vind je Koffiehuisje Eindhoven. ‘Het enige echte koffiehuisje’, zoals ze het zelf noemen. Een van de meest populaire koffiespots tussen het Philips Stadion en Strijp-S in en dat begrijpen we als geen ander. Met hun gezellige interieur en vriendelijke personeel voel je je in dit koffiehuisje meteen thuis. De koffie wordt hier met liefde bereid. Neem plaats vanachter de grote ramen en geniet van je koffietje. Of neem een coffee to go en loop door het gezellige Strijp-S. 

€€, De Jonghlaan 32,  Eindhoven 

ZwartWit koffie

ZwartWit Koffie is een gezellige koffiebar bij het Victoriapark. Op zo’n 5 minuten lopen van het 18 Septemberplein. In de zomer is het heerlijk zitten op hun fijne terrasje, van binnen is ZwartWit koffie een echte koffiebar zoals we ‘m het liefst zien. Het is de perfecte plek voor een koffie. Want de koffie wordt hier met liefde gemaakt én naast een espresso of cappuccino kan je ook aanschuiven voor een vers ontbijtje of lekkere lunch. 

€€, Victoriapark 7, Eindhoven

Lucifer coffee roasters

Gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven: Lucifer Coffee Roasters. Een gezellige koffiebar en dus een koffiespots in Eindhoven die niet mag ontbreken op dit lijstje. Met hun uitgebreide koffiemenu en selectie van lekkerste (vegan) zoetigheden, is dit de perfecte plek om op te warmen of bij te kletsen met een vriendin. Of ga voor een koffietje to go en combineer een Lucifer koffie met een leuke wandeling door de stad. Lucifer Coffee Roasters heeft 2 locaties in Eindhoven, eentje ligt op de Kleine Berg en de andere ligt vlak naast het station. 

€€, Kleine Berg 47 of Bleekweg 1A, Eindhoven 

The Happiness Café

The Happiness Café is the place to be als je fan bent van vega(n). Je kan er naast goed koffie drinken, heerlijk gezond lunchen. Alles wordt op een eerlijke manier gemaakt én is biologisch, daar worden we sowieso al heel blij van. Het café ligt hartje centrum en je kunt er gezellig zitten. Probeer zeker hun gezonde smoothies als je even niet in de mood bent voor een koffie. En het mooie is, ze zijn 7 dagen per week geopend. Je staat dus nooit voor een dichte deur.

€€, Nieuwe Emmasingel 9, Eindhoven

 

Coffeelovers van piere

Deze koffiebar is er niet zomaar een, nee. Want je vindt deze locatie van Coffeelovers in boekhandel Van Piere. Dat betekent dat je een bezoekje aan deze boekwinkel kunt combineren met een goede cappuccino. Al helemaal op een regenachtige dag of lazy sunday is dit een heerlijk idee. Klap meteen je nieuwe boek open en lees met een lekker koffietje aan je zijde. 

€€, Nieuwe Emmasingel 44, Eindhoven

Jazzy tunes op woensdag bij Founders Bar in Maastricht

Op culinair avontuur bij Bistro Francis in Valkenburg

Tips in Bangkok: vervoer, hotels & restaurants

Eten in Bangkok: restauranttips & streetfood plekken

Wat te doen in Zaragoza in Spanje? Leuke hotspots & handige tips

6 X cocktails drinken op Curaçao