Contact

Wanna collab?

Here you are. Waarschijnlijk geïnteresseerd in een samenwerking of contact. Zo niet, dan ben je denkelijk op de verkeerde pagina en verwijzen we je graag door naar onze blogs. Ben je wel aan het juiste adres: gezel, welkom!

Het zou zomaar kunnen dat je na het zien van onze Instagram en het lezen van onze blogs denkt: hey, ik wil dit ook. Ik wil ook met mijn eggs benedict in de feed van Honeyspots. Dat kan! Heb je geen eggs benedict op het menu staan? Geen zorgen, wij posten over zo’n beetje alles dat op het gebied van eten en drinken, gezellige hotspots en knusse (slaap)plekken. Heb jij even geluk!

Let's have a coffee together

Het volgende dat jij je afvraagt is natuurlijk wat er allemaal mogelijk is. En dat is veel, heel veel. Met andere woorden: let’s have a (online) coffee together of telefonisch contact, dat kan ook. Dan vertellen wij je graag meer over wat wij doen en horen wij ook graag meer over wat jij doet. Want voordat we een samenwerking aangaan willen we wel weten of we een match zijn. We vinden het belangrijk dat jouw hotspot bij ons past en andersom natuurlijk ook. Denk je nog steeds: hey, dit wil ik ook? Leuk neem vooral contact met ons op! 

Mail ons of slide in the DM @honeyspts.

Bregje & Janneke