The Honeys

The Honeys

“Wat als we onze eigen foodpagina maken op Instagram en daar onze foodfoto’s delen?”, zo begon het ooit in het stadspark van Maastricht. Waar we samen op een zonnige dag besloten om een foodblog te starten. Het begin van onze eigen delicious foodstory…

Waar eten is, zijn wij.

Dat was al zo en sinds we besloten een foodblog te starten alleen maar meer. Onze liefde voor eten groeit iedere dag. Net als onze liefde voor alle leuke hotspots. We verleggen graag onze grenzen om zo de lekkerste foodstories voor jou te verzamelen. Of het nu gaat om een croissantje van een lokale bakkerij of een cappuccino gemaakt van koffiebonen uit Brazilië. Een fancy vijfgangendiner of een goede puntzak friet met mayo. Want goed eten is goed eten, ook als het om ‘simpel’ eten gaat.

Hopelijk kunnen we jou verleiden tot een eerste date met een van onze honeyspots. We nemen je graag mee op foodtour over heel de wereld en hopen je te kunnen inspireren met onze delicious stories. Ontdek de leukste hotspots in jouw favoriete stad, proef de verschillende keukens en find your inner chef.

Bregje

Hi, ik ben Bregje, beter bekend als Breg. Waar ik ook heen ga en wat ik ook doe, ik heb altijd m’n telefoon bij de hand om alles vast te leggen. Van gezellige straatjes tot een fancy cappuccino. Een bord eten of gewoon een van m’n vriendinnen. It’s both a blessing and a curse, want er is achteraf altijd (bruikbaar) beeldmateriaal, maar je moet ook altijd wachten (met eten) of even voor me poseren. Verder zijn er al heel wat vrije dagen in het buitenland doorgebracht. Van Colombia tot Thailand en Belize tot Guate mala. Ik besloot zelfs Nederland voor 7 maanden in te ruilen voor het tropische Curaçao. En ook daar werd overal het nodige beeldmateriaal verzameld.

Samen met Janneke (vanaf nu: Jaat), en eigenlijk al m’n andere vriendinnen, ben ik regelmatig in een stad te vinden. Op zoek naar de leukste en lekkerste hotspots om te ontbijten, lunchen, koffieleuten of dineren. Het is een wonder dat ik nog niet rollend door het leven ga want believe me, de calorieën vloeien rijkelijk binnen. Dus ik hoop (lees: wij hopen) je met deze blog te kunnen inspireren door het delen van onze favoriete recepten én de leukste hotspots van zo’n beetje overal. En wie weet bloeit er wel een nieuwe liefde op: voor eten of voor een van onze hotspots (sharing is tenslotte caring). Kleine side note: een beach body is niet gegarandeerd met deze blog. Lezen is geheel op eigen risico.

Janneke

Hi, ik ben Janneke – ook wel bekend als Jaat – geboren in het mooie Zuid –
Limburg en inmiddels wonend in hartje Utrecht. Nieuwe steden ontdekken is iets wat ik graag doe. Al van jongs af aan werden er heel wat reisjes door Europa gemaakt en maakte ik kennis met veel verschillende culturen en hun keuken. En nog altijd wordt er heel wat afgereisd. Meerdere malen per jaar zelfs. Om mezelf volledig onder te dompelen in die ene nieuwe plek, I love it. Het is dan ook niet zo gek als ik je vertel dat ik een Spaanse vriend heb: Diego. Dat betekent ook een Spaanse bonusfamilie olé. Regelmatig wordt er gefacetimed met ‘la madre’ om de lekkerste recepten van albondigas, pompoensoep of gevulde aubergines op te schrijven. Of er wordt gezellig het vliegtuig gepakt om daar aan te schuiven. Als klein meisje hielp ik mijn vader al in de keuken. Daar is denk ik ooit mijn liefde voor eten en koken ontstaan. Naast dat ik heel veel hou van lekker eten, drinken en reizen, ben ik ook dol op schrijven. Niet alleen voor jullie, ook voor Happy Horizon. Een creative digital agency in
Eindhoven waar ik als copywriter werk. Met een pen (lees: toetsenbord) in mijn hand ben ik op m’n best. Oh, en een Pornstar Martini.